Gusta borba i za Ligu šampiona, Brašanac umalo heroj! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 00:01

Gusta borba i za Ligu šampiona, Brašanac umalo heroj! (video)

Podela bodova na Anoeti.

Real Sosijedad i Osasuna podelili su bodove - 1:1 (0:1) za kraj nedeljnog programa 28. kola La Lige.

Večeras je bilo zanimljivo na Anoeti, a gosti su poveli golom Adrijana u 29. minutu iz penala. Najstrožu kaznu prethodno je napravio štoper Sosijedada Le Normand, koji je rukom igrao u svom šesnaestercu.

Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata, gosti su vodili iz jedinog udarca u okvir gola i to sa kreča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Na startu drugog dela, Osasuna je imala veliku šansu da povisi prednost, ali je neprecizan za malo bio Kardona Rovira.

Na isteku časa igre, Vilijan Hose je maestralno povukao loptu kroz sredinu, potom još lepše spojio Ojarzabala, kome nije bilo teško da pogodi za 1:1.

Do kraja, domaći su pokušavali i imali više od igre, ali nisu uspeli da dođu do sva tri boda.

U samom finišu je čak Osasuna bila bliža pobedi, pošto je dve odlične prilike imao Hose Arnaiz, a potom je heroj umalo bio i Darko Brašanac. On je poslednjim trenucima utakmice maestralnim udarcem petom pokušao da matira golmana domaćih, ali je lopta prošla tik pored stative.

Sosijedad je tako ostao na tri boda iza trećeplasirane Sevilje i sa jednim više od Hetafea i Atletiko Madrida, tako da nas očekuje žestoka borba za plasman u Ligu šampiona do samog kraja.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sevilja imala pobedu u rukama, pa strahovala i za bod (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020

Andalužani još nisu osigurali Ligu šampiona...Fudbaleri Levantea i Sevilje remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) na startu 29. kola La Lige...Trener Sevilje Hulen Lopetegi na teren je izveo praktično najjači sastav, a na poziciji zadnjeg veznog igrao je naš Nemanja Gudelj...Sevilja je bila bolji rival,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.