Gudelj i zvanično u Lisabonu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudelj i zvanično u Lisabonu! (foto)

Srpski reprezentativac ima novi klub.

Kao što smo i najavili, Nemanja Gudelj je novi igrač lisabonskog Sportinga.

Bivši igrač Ajaksa je u redove Sportinga stigao iz kineskog Gvangžu Evergrandea, u pitanju je jednogodišnja pozajmica.

"Veoma sam srećan jer sam došao u klub velike istorije i bogate tradicije. Nadam se da ću ovde uraditi velike stvari, da ću osvojiti titulu i izboriti Ligu šampiona. Znam da Sporting već dugo čeka titulu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obećavam da ću dati sve od sebe da je osvojimo", rekao je Gudelj na predstavljanju u portugalskoj prestonici.

Srpski internacionalac je karijeru počeo u Holandiji u redovima Brede, igrao je potom za AZ i Ajaks, a pre godinu i po dana je otišao u Kinu, gde je potpisao za Tjanđin. Početkom tekuće godine je promenio sredinu i parafirao ugovor sa Gvangžu Evergrandeom, ali je postao prekobrojan u klubu koji sa klupe predvodio Fabio Kanavaro.

Njemu ugovor sa Gvangžuom ističe decembra naredne godine, a Sporting je na ime pozajmice kineskom klubu uplatio tri miliona evra.

O Leão @nemanjagudelj já sabe o lema da nova época... #AgoraÉsTu 🦁 pic.twitter.com/eu4YvtC2s4

— Sporting Clube de Portugal (@Sporting_CP) 23. август 2018.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.