Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Liverpula dobio prijetnje smrću

Britanska policija pokrenula je istragu o prijetnjama smrću golmanu engleskog kluba Liverpul Lorisa Karijusa zbog grešaka koje je napravio u finalnoj utakmici Lige šampiona protiv Reala iz Madrida.

Karijus je odgovoran za dva od tri gola koje je Liverpulu dao Real u svojoj pobjedi od 3:1 juče u Kijevu.

Karijus se poslije meča izvinio zbog grešaka, ali to nije spriječilo nezadovoljne navijače Liverpula da upute prijetnje njemu i porodici.

"Policija ovu vrstu poruka na društvenim medijima shvata veoma ozbiljno i bilo kakav prekršaj biće istražen", ističe se u saopštenju policije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ruska ambasada u Londonu ODGOVORILA britanskim medijima: "Neznanje ili širenje lažnih vesti?"

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018

Navodno, ruski navijači umešani u nerede pre finala Lige šampiona..Ruska ambasada u Velikoj Britaniji komentarisala je izveštaje britanskih medija da su ruski navijači umešani u nerede pre finala Lige šampiona održanog u Kijevu...Pročitajte i:..- Neznanje ili svesno širenje lažnih vesti?...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.