GRUPA C Atalanta teško stradala u Zagrebu, Siti siguran

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA C Atalanta teško stradala u Zagrebu, Siti siguran

Da li je Atalanta zalutala u Ligu šampiona? Ekipa iz Bergama je rastavljena na sitne komade u Zagrebu. Dinamo je, iznenađujuće, ostvario najubedljiviju pobedu u prvom kolu – 4:0 (3:0).
Na meču PSV – Sporting, naša kladionica nudi kvotu 2.75 za igru 1-1.
Junak zagrebačke ekipe je Mislav Oršić. On je autor prvog het-trika nove sezone. Sve je bilo poznato posle prvih 45 minuta, završenih rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 3:0. Kompletiranjem golgeterskog podviga, igrač Dinama je stavio tačku na meč.
Siti je doputovao u Ukrajinu načet porazom u Noriču. Ekipa Pepa Gvardiole je vrlo sigurno odradila posao, golovima Mareza i Gundogana u prvom i Gabrijela Žezusa u drugom poluvremenu.
GRUPA C
Šahtjor – Mančester siti 0:3 (0:2)
(Marez 24, Gundogan 38, Gabrijel Žezus 76)
Dinamo Z. – Atalanta 4:0 (3:0)
(Leovac 10, Oršić 31, 42, 68)



The post GRUPA C Atalanta teško stradala u Zagrebu, Siti siguran appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SKENER MAXBETSPORTA Borjan vadio kestenje, Marin neočekivano bled

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 00:35

MILAN BORJAN. Po ko zna koji put, najbolji igrač Crvene zvezde u evropskom meču. Odbranio sve što je mogao, ni za jedan od pogodaka nije ni najmanje kriv. Sjajno reagovao kod dva pokušaja Levandovskog, vadio kestenje iz vatre, ali više nije mogao. Morao bi da poradi na ispucavanju lopte. OCENA...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.