Fabregas: Gvardiolin tim je bio najbolji u istoriji

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Nov.2013, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabregas: Gvardiolin tim je bio najbolji u istoriji

Igrač Barselone Sesk Fabregas rekao je da je taj tim pod vođstvom bivšeg trenera Pepa Gvardiole bio najbolji u istoriji fudbala.

Gvardiola je Katalonce trenirao pet godina i osvojio je 14 trofeja od čega su tri titule Primere, dva nacionalna kupa, tri Superkupa Španije, dve Lige šampiona, dva Superkupa Evrope, kao i dva Svetska klupska prvenstva.
Gvardiola je bio vizionar. Barselona koju je on trenira je najbolja ekipa u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fudbala. Sada moramo da promenimo neke stvari i da nađemo alternative. Stalno pričamo sa trenerom Martinom i postoji samokritika. Moramo da reagujemo posle prvog poraza u sezoni i da brže igramo – rekao je Fabregas na konferenciji za medije pred meč sa Bilbaom u nedelju.
Gvardiola je posle Barselone preuzeo minhenski Bajern i već je sa tim timom osvojio Superkup Evrope kada su pobedili Čelsi nakon boljeg izvođenja penala.
Barselona se posle 14. kola nalazi na prvom mestu Primere sa 40 bodova, tri boda više od Atletika i šest od Reala.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fabregas: Gvardiolina Barselona je najbolji tim u istoriji

Izvor: Press, 29.Nov.2013

Gvardiola je Katalonce trenirao pet godina i osvojio je 14 trofeja od čega su tri titule Primere, dva nacionalna kupa, tri Superkupa Španije, dve Lige šampiona, dva Superkupa Evrope, kao i dva Svetska klupska prvenstva.. "Gvardiola je bio vizionar. Barselona koju je on trenira je najbolja ekipa...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.