FLIK ZAHVALAN, ALI I TUŽAN: Bilo je neverovatno u Bajernu, žao mi je što uspehe nismo slavili sa navijačima

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 15:17

FLIK ZAHVALAN, ALI I TUŽAN: Bilo je neverovatno u Bajernu, žao mi je što uspehe nismo slavili sa navijačima

"Nije kliše kada kažem da mi je bila velika čast."

Nemački stručnjak Hansi Flik zahvalan je što je imao priliku da vodi Bajern, a klubu iz Minhena poželeo je sve najbolje u budućnosti.

Real Madrid i Čelsi večeras (21.00) igraju prvi meč polufinala Lige šampiona - kako je tekla sezona ni jedni ni drugi nisu bili „viđeni“ u ovoj fazi takmičenja, a sada će jedan od ova dva tima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sigurno biti u finalu. Večeras je kvota na keca 2,55, na iks 2,95, a na dvojku 3,05, dok je na GG3+ 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Čelsi.

- Poslednje dve godine su bile nezaboravne za mene. Emocije, pobede, titule, kao i svakdonevni radi - bilo je neverovatno. Uspeh smo ostvarili zajedno. Trener je ništa bez tima, a ja sam imao sreće da radim sa fantastičnim igračima u Minhenu, kao i sa odličnim stručnim štabom. Hvala svima - rekao je Flik, a zatim dodao:

- Tužan sam samo što nismo imali priliku da sve ove uspehe proslavimo sa navijačima. Nedostajali su nam na svakom meču. Želim Bajernu sve najbolje u budućnosti. Nije kliše kada kažem da mi je bila velika čast.

Podsetimo, Filk će po završetku sezone napustiti Alijanc arenu, a na njegovo dolazi Julijan Nagelsman iz Lajpciga.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIM: Danilo slavio protiv Igora

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021

Velika bitka u drugom setu...Srpski teniser Danilo Petrović je sa 2:0 (6:1, 7:6) pobedio Holanđanina Igora Sijslinga u prvom kolu čelendžera u Rimu...Real Madrid i Čelsi večeras (21.00) igraju prvi meč polufinala Lige šampiona - kako je tekla sezona ni jedni ni drugi nisu bili „viđeni“ u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.