Evo šta je Ronaldo rekao kad je saznao da propušta Barsu!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 13:50

Evo šta je Ronaldo rekao kad je saznao da propušta Barsu!

Ostaćemo uskraćeni duela najboljih igrača današnjice u Torinu.

Danas se igra derbi drugog kola Lige šampiona.

Juventus će od 21 čas ugostiti Barselonu, ali Prilo neće moći da računa na svog najboljeg igrača.

Kristijano Ronalo je testiran dva puta juče, na oba testa se pokazalo kako Portugalac u sebi i dalje ima virus COVID-19 tako da će morati da propusti večerašnji meč.

Jasno, Ronaldo živi za ovakve utakmice.

Italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mediji pišu kako je po dobijanju rezultata bio frustriran, svojim prijateljima je rekao da se oseća kao "zarobljena zver u kavezu".

Još uvek nije sigurno kada će se Ronaldo vratiti na teren, računajući Barselonu to su četiri propuštena meča za ofanzivca. Novo testiranje se očekuje krajem nedelje, na primer Dibala je propustio šest nedelja zbog virusa - nadamo se da Portugalca nećemo čekati toliko dugo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.