Ekonomac protiv „fenjeraša“ za nastavak pobedničkog niza (petak, 19 h)

Izvor: KGsport.info, 23.Nov.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac protiv „fenjeraša“ za nastavak pobedničkog niza (petak, 19 h)

Kragujevački Ekonomac ugostiće večeras od 19 časova u hali „Jezero“ ekipu Smedereva u utakmici 11. kola Prve futsal lige Srbije. Ovo će biti ujedno i poslednja takmičarska utakmica popularnih „studenta“ pred kragujevačkom publikom u 2018. godini.
Nakon nastupa na turniru Elitne faze Lige šampiona u Barseloni, učenici Predraga Rajića vraćaju se obavezama na domaćoj sceni, gde imaju zadatak da >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << odbrane duplu krunu. Kragujevčani su u dosadašnjih devet prvenstvenih mečeva ostvarili stoprocentan učinak, koji nemaju nameru da pokvare u preostala dva susreta sa ekipama Smedereva i Srpske.
Susret sa Smederevcima u „Jezeru“ biće prilika za lep oproštaj od kragujevačke publike za ovu polusezonu. Pobeda Ekonomca ne bi trebalo da se dovede u pitanje. Jedina je nedoumica da li će šampion Srbije biti golgeterski raspoložen, kao u susretima sa Vinter sportom, Jastrepcom, RB-om i Novim Pazarom, ili će se zadovoljiti i znatno skrominijim trijumfom.
Smederevo je ove sezone jedan od najslabijih timova u ligi, što pokazuje i tabela na kojoj zauzimaju poslednje mesto sa svega dva osvojena boda. Samim tim jasno je da će na gostovanju u Kragujevcu Smederevci prevashodno gledati da ne dožive rezultatsku katastrofu.
Nakon utakmice sa Smederevom, igrače Ekonomca do odlaska na zimsku pauzu očekuje još gostovanje ekipi Srpske iz Beograda u zaostalom susretu 10. kola.
Foto: ekonomac.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Student gostuje šampionu Crvenoj zvezdi

Izvor: JužneVesti.com, 23.Nov.2018

Verovatno najteži zadatak ove sezone imaće košarkašice niškog Studenta, pošto će u petak, 23. novembra gostovati aktuelnom šampionu države i u dosadašnjih 8 kola Prve lige neporaženoj Crvenoj zvezdi...Veoma su dominantne ove sezone crveno-bele, pošto su svih 8 mečeva dobile ubedljivo. Najviše...

Nastavak na JužneVesti.com...

„Studenti“ izrešetali Smederevce

Izvor: KGsport.info, 24.Nov.2018, 00:12

U poslednjoj utakmici pred svojom publikom u „Jezeru“ ove godine, igrači Ekonomca bili su i više nego ubedljivi. Snagu srpskog šampiona na svojoj koži osetila je nejaka ekipa Smedereva, koja je poražena sa čak 11:0 (4:0).. Očekivano, popularni „studenti“ su bez većih problema došli do...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.