EKSPERT ZA DERBIJE: Milojević ponovo pred ulaskom u Ligu šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 22:31

EKSPERT ZA DERBIJE: Milojević ponovo pred ulaskom u Ligu šampiona!

Veliki korak ka eliti.

Vladan Milojević će vrlo verovatno ponovo u Ligu šampiona. Ovog puta u onu azijsku. Al Ahli je preživeo triler meč protiv Al Hazme pre tri dana, ali je večeras napravio veliki, odlučujući korak ka plasmanu u elitno azijsko takmičenje.

Pobedom u velikom derbiju Džede nad Al Itihadom (2:1), tim bivšeg trenera crveno-belih je zadrđao treću poziciju i najavio borbu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za drugo mesto.

Nema sumnje da je Vladan Milojević kod poslodavaca dobio veliki, ogroman plus. Al Itihad je pao i pored velikim kadrovskih problema kojima je bio izložen uoči velikog okršaja na prazom stadionu Kralj Abdualah.

Ponovo nije bilo Marka Marina, rovit je bio Elvis Sarić, ali je zato ponovo čas držao Omar Al Soma. Napadač iz Sirije gde god vidi „ubije“ Al Itihad, a takvu navikao zadržao je i u večerašnjem okršaju.

Ovoga puta smestio je dve lopte u mrežu Al Itihada, i najbogatiji klub Saudijske Arabije.

Prvi pogodak postigao je u 30. minutu, ali je izjednačenje doneo pre kraja prvog poluvremena Abdulah Al Malki na asistenciju Romarinja. Međutim, Al Soma je imao konačnu reč.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, lepša polovina Sergeja Milinkovića-Savića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.