Dva meseca Solskjera okrenula sve naglavačke - Điđi oprezan pred duel sa Englezima!

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva meseca Solskjera okrenula sve "naglavačke" - Điđi oprezan pred duel sa Englezima!

Iščekuje se utorak i povratak Lige šampiona.

Pri izvlačenju parova prve eliminacione faze u Ligi šampiona, većina je predviđala laku šetnju za Tuhelove momke preko Murinjovog tima.

Međutim, Portugalac je bivši a "Ubica dečijeg lica" je frapirao fudbalski svet uskrsnućem svog Junajteda.

Jedan od najopreznijih pred duel u Mančesteru jeste italijanski velikan - Đanluiđi Bufon.

"Fudbal je čudna stvar, pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dva meseca svi su nam davali ogromne šanse u ovom duelu. Danas, uzevši u obzir šta nam se sve desilo a i kako Junajted igra, smatram da smo u najmanju ruku jednaki", izjavio je "Điđi" za Skaj Sport.

Čak i po mnogim kladionicama Englezima se daju veće šanse za prolazak dalje, dok pre mesec-dva je tako nešto bilo nepojmljivo.

Pod Norvežaninom "Crveni đavoli" su upisali deset pobeda na jedanaest utakmica uz jednu nerešenu, dok sa druge strane PSŽ ima ogromne probleme u pogledu napadača i njihove (ne)spremnosti nastupa na predstojećem meču.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.