Doneta odluka! Evo šta će biti sa ligama i evrokupovima, ali i kada će Srbija igrati sa Norveškom!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doneta odluka! Evo šta će biti sa ligama i evrokupovima, ali i kada će Srbija igrati sa Norveškom!

Oglasili se iz UEFA.

Kako je i zvanično objavljeno, UEFA je odlučila da odloži sva svoja takmičenja do daljenjeg.

Procenjuje se da bi elitna klupska takmičenja pod okriljem evropske kuće fudbala (Liga šampiona i Liga Evrope) mogla da se nastave u julu ili avgustu, možda čak i junu ako bude uslova za tako nešto.

Pomereni su i plej-of mečevi za plasman na Evropsko prvenstvo, nije precizirano za kada.

UEFA je do ovakve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odluke došla nakon razgovora sa predstavicima 55 nacionalnih Saveza.

Konačna odluka o pomenutim takmičenjima biće doneta kada se pandemija završili ili stavi pod kontrolu.

Prioritet je stavljen na klupska takmičenja, pa će se baraži za plasman na Euro, koji je pomeren za narednu godinu, odigrati kada se svi klupski šampionati okončaju.

Među tim susretima je i duel Norveške i Srbije, koji je najpre trebalo da se odgira krajem marta, pa je potom pomeren za jun, ali je sada jasno da se neće odigrati pre jeseni.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.