Dobrodošli na Sančov ringišpil, ulaz je besplatan! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrodošli na Sančov ringišpil, ulaz je besplatan! (video)

Mladi Englez ne prestaje da impresionira.

Borusija je nakon kiksa u Ligi šampiona ponovo ostvarila pobedu. Dortmund je nastavio da beleži fantastične partije u ligi, a sada su bili bolji od Frajburga sa 2:0.

Mladi Englez Džejdon Sančo je ponovo u centru pažnje, on je uspeo da iznudi penal koji je Rojs materijalizovao u prednost domaćina, ali ono što je uradio na samom kraju utakmice je neverovatno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Bili su to poslednji trenuci meča, a Sančo je krenuo praktično sam na odbranu Frajburga. Ono kako je on uspeo da se oslobodi 4 igrača je neverovatno, 2 "rolinga" košarkaški rečeno i svi su mu već gledali u leđa.

Sančo je još jednom pokazao kakav je talenat i zašto ga brojni velikani žele u svom timu. Nije ni čudo zašto ga Siti želi nazad u svojim redovima, definitivno su napravili ogromnu grešku što su ga pustili, a i PSŽ je spreman da ponudi ogroman novac za ovog tinejdžera.

Ovaj dribling Sanča pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Eredivizija - Fantastičan derbi između Fejnorda i PSV-a, navijači "trikom" sačuvali pobedu domaćina! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018, 18:00

Derbi kakvom smo se nadali...Četrnaesto kolo u Holandiji i derbi između Fejnorda i PSV-a. Na kraju je slavio domaćin rezultatom 2:1 (2:0)...Fejnord je uspeo da zaustavi fantastični PSV i na taj način mu naneo prvi poraz u ovogodišnjem šampionatu. Zaista su Ajaks i PSV trenutno prejaki i praktično...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.