Dobre vesti za Real, Brazilac se vraća za gradski derbi

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za Real, Brazilac se vraća za gradski derbi

Tinejdžer je bio jedna od retkih svetlih tačaka Madriđana ove sezone.

Real Madrid još uvek nije matematički osigurao Ligu šampiona naredne sezone na "Bernabeu", predstojeći gradski derbi sa četvoroplasiranim Hetafeom je odlična šansa za to pošto je gradski rival na poziji četiri sa deset poena manje na pet utakmica do kraja.

Nema sumnje da će naredne pet kola poslužiti Zidanu da ustanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na koga može računati i naredne sezone, neka pojačanja samo čekaju ozvaničenje.

Ono što raduje "Los Blankose" jeste povratak Vinisijusa Žuniora u puni trenažni proces, Brazilac će možda dobiti i minutažu u predstojećem derbiju.

Podsetimo, tinejdžer se povredio u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona sa holandskim Ajaksom i od tada je van terena.

Ove sezone je dokazao da predstavlja budućnost madridskog kluba te je opravdao visoku sumu od 45 miliona evra izdvojenu za tadašnjeg sedamnaestogodišnjaka iz Flamenga.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.