Dibala misli da Ronaldo neće osvojiti Zlatnu loptu!

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dibala misli da Ronaldo neće osvojiti "Zlatnu loptu"!

Argentinac ne veruje da njegov saigrač može do ove nagrade.

Juventusova zvezda odgovorila na nekoliko vrlo nezgodnih pitanja.

Argentinski napadač je izjavio da bi vrlo rado zamenio titulu Serije A za titulu u Ligi šampiona, ali ko ne bi.

Dibala se zatim osvrnuo na prošlu sezonu:

"Prošle godine, Juventus je bio najbolji tim. Izgubili smo od Real Madrida, ali oni nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokazali da su bolji od nas. Da smo prošli dalje u toj rudni, osvojili bi titulu. Nije bilo boljeg tima od nas."

"Ronaldo? On je vrlo jednostavna osoba. Kada ga gledate na TV-u ili preko medija on izgleda drugačije. On je kao i svi mi, 100% koncentrisan na svaki trening, voli da se šali, pogotovo sa Kanselom. Uvek ga zeza da već priča bolje italijanski od njega", rekao je Argentinac.

"Po meni, Varan zaslužuje to priznanje zbog svih trofeja koje je osvojio, ali mislim da će Modrić na kraju pobediti", rekao je Dibala na pitanje ko osvaja "Zlatnu loptu".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.