Degenek na kontroli, Pavkov u bolnici

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek na kontroli, Pavkov u bolnici

Neki od junaka Zvezdinog plasmana u Ligu šampiona morali su da sačekaju sa slavljem. Za uspeh po 80.000 evra

Foto: MN Press

/Od novinara MONDA iz Austrije/

Zvezdano veče, uprkos oblacima i kiši, bilo je u sredu uveče u Salcburgu.

Do ranih jutarnjih sati navijači Crvene zvezde slavili su na ulicama austrijskog gradića plasman u Ligu šampiona, a veselo je bilo i u hotelu "Šeraton", u kom su bili smešteni igrači, stručni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << štab i rukovodstvo kluba.

Pesme su se ređale jedna za drugom, primale brojne čestike sa raznih strana, ali dvojica od mnogo zaslužnih za najveći uspeh crveno-belih još od osvajanja evropske i svetske titule morali su da sačekaju sa veseljem.

Dvostruki asistent u "zlata vrednom" remiju na Red Bul areni, Miloš Degenek, morao je na doping kontrolu koja je potrajala do jedan sat iza ponoći, pa se naknadno pridružio saigračima, kao i Milan Pavkov, kojem je u jednom od nebrojano mnogo vazdušnih duela sa protivničkim igračima razbijena glava, te je pravo sa stadiona otišao u bolnicu na ušivanje.

Inače, Zvezdini fudbaleri su za ovaj uspeh nagrađeni od kluba sa po 80.000 evra, pa im je uz prethodnih 48.000 dobijenih za obezbeđenu jesen u Evropi, to sigurno značajan motiv da nastave sa odličnim rezultatima.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.