De Liht ispisao istoriju, maestro Duća spakovao drugi gol - Totenhem na ivici ambisa! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2019, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Liht ispisao istoriju, maestro Duća ''spakovao'' drugi gol - Totenhem na ivici ambisa! (video)

Kapiten Ajaksa je rođen za velike stvari, srpsko-marokanski tandem vodi "Kopljanike" u finale!

Fudbaleri Ajaksa dočekali su Totenhem u revanš meču polufinala Lige šampiona.

Slavili su u Londonu sa 1:0, pa su sa prednošću ušli u meč na svojoj "Johan Krojf Areni".

Nakon samo pet minuta igre u revanšu, povećali su prednost.

Nakon dobre prilike za Tadića i intervenicije Ljorisa, "Kopljanici" su dobili korner, Šene ga je izveo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << De Liht je sjajno skočio i zatresao mrežu za 1:0 i 2:0 u polufinalnoj seriji.

Bio je to njegov drugi gol u nokaut fazi Lige šampiona ove sezone, pa je tako postao tek drugi tinejdžer u istoriji takmičenja koji je postigao više od jednog gola u eliminacionoj fazi.

Imali su i Sparsi potom dobru priliku preko Sona, ali je pogodio stativu, da bi 20ak minuta kasnije Tadić pripretio ponovo iz dobre pozicije, ali je tukao tik pored gola. Gol De Lihta i stativu Sona pogledajte OVDE.

A onda, 36. minut, polu-kontra domaćina, lopta je otišla na levu stranu ka Tadiću, ovaj je lukavo sačekao Zijeha i poslao mu povratni pas, Marokanac je fantastično šutirao i doneo dva gola prednosti Ajaksu, 3:0 je u polufinalnoj seriji.

Totenhem sada mora da postigne tri pogotka, što deluje kao nemoguća misija, Ajaks je na pragu velikog finala.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.