Dankan se vratio u San Antonio da vrati Gregu uslugu

Izvor: RTS, 22.Jul.2019, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dankan se vratio u San Antonio da vrati Gregu uslugu

Legendarni košarkaš San Antonio sparsa Tim Dankan imenovan je za pomoćnog trenera tog tima, gde će ponovo sarađivati sa Gregom Popovičem, svom dugogodišnjim trenerom, ali i prijateljem.
Timi se tako vraća među "mamuze", nakon što se penzionisao leta 2016. godine posle 19 sezona aktivnog igranja.

On je za to vreme osvojio pet titula šampiona, postao legenda franšize i cele >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NBA lige, a njegov broj 21 povučen je iz upotrebe.
"Ovo je jedini prigladan i logičan potez nakon što sam mu bio lojalan i asistirao mu 19 godina, da mi vrati uslugu", rekao je Popovič u svom stilu.  
Pored Dankana, Sparsi su imenovali za pomoćnika i Vila Hardija.
Podsetimo, dogogodišnji Popov asistent Etore Mesina je ovog leta odlučio da se vrati u Evropu i preuzme Olimpiju iz Milana.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tim Dankan otišao u trenere

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2019

Jedino logično rešenje. Tim Dankan se vratio u San Antonio. Posle 19 godina igračke karijere, nekada sjajni centar je upolivio u trenerske vode i u narednoj sezoni biće deo stručnog štaba tima iz Teksasa, sa zadatkom da uči posao od legendarnog Grega Popoviča. Dankan je prihvatio poziv jedinog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Dankan vraća dugove Popoviću, ponovo u San Antoniju!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 10:53

Kouč Sparsa objasnio čitavu situaciju i popunio redove....Tim Dankan će vratiti uslugu Gregu Popoviću...Naime, kako je primetio kouč San Antonija, on je 19 godina lojalno služio Dankanu kao trener, sada je vreme da slavni košarkaš vrati uslugu...Timi će biti pomoćni trener, član Popovog stručnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.