DRHTAĆE NAPULJ: Klopove slatke muke pred drugo kolo Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRHTAĆE NAPULJ: Klopove slatke muke pred drugo kolo Lige šampiona

Liverpul gostuje u Italiji.

Posle pobede nad PSŽ-om u prvom kolu Lige šampiona (3:2), fudbaleri Liverpula u odličnoj atmosferi dočekuju gostovanje protiv Napolija u drugoj rundi C grupe Lige šampiona.

Jirgen Klop nije imao problema oko sastava pred meč u Napulju, a Italijanima je zanimljivo što će na „čizmi“ ponovo zaigrati bivši fudbaleri Rome Mohamed Salah i Alison Beker. U ekspediciji „redsa“ je i nekadašnji igrač Inter Džerdan Šačiri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Utakmica na stadionu „San Paolo“ počinje u sredu od 21.00, a u drugom duleu C grupe Crvena zvezda gostuje PSŽ-u od 18.55.

Liverpulov tim za Napoli: Klajn, Fabinjo, Van Dajk, Vajnaldum, Lovren, Milner, Kejta, Firminjo, Mane, Salah, Gomez, Alison, Henderson, Stariž, Moreno, Minjole, Šaćiri, Robertson, Origi, Solanke, Matip, Aleksander-Arnold i Grabara.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Proradiće "Vezuv", Srbin napolitanski adut iz rukava?

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018

U "Zvezdinoj" grupi, Napolitanci dočekuju Liverpul, mnogo je spekulacija, oba tima imaju brige, "San Paolo" rasprodat, šta spreman Karleto Anćeloti?..Posle kiksa u Beogradu, Napoli mora da juri pobedu, Anćeloti sigurno i dalje gaji nadu da može u osminu finala, ako je suditi po porazu od Juventusa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.