Cvijićevoj opet stradalo koleno

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2012, 02:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijićevoj opet stradalo koleno

Dragana Cvijić je opet povredila koleno! Sve je dobrano štrecnula ova vest pristigla iz Podgorice u nedelju uveče, posle duela petog kola B grupe Lige šampiona Budućnost – Mec.
Knedla u grlu selektoru Boškoviću, iznervirana i sama Dragana Cvijić.
Ne znam još šta je, tek treba da idem u Beograd na magnetnu rezonancu – bilo je prvo što je izgovorila Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Cvijić u telefonskom razgovoru.
U pitanju je isto koleno koje je Dragana povredila 16. oktobra 2010. godine, u 10 minutu, igrajući za slovenački Krim u Ligi šampiona, ali protiv ruske Zvezde. Operisana je četiri dana kasnije.
Kako je došlo do najnovije povrede?
Tek što je počelo drugo poluvreme, možda četvrti minut, dobila sam loptu od Bojane Popović, imala sam jednu igračicu na leđima, pokušala sam da se okrenem i osetila sam kao da mi je koleno prošetalo. Zabolelo je jače nego kada sam se prvi put povredila. Bilo mi je došlo da pojedem loptu koliko sam se iznervirala – priča stameni kružni napadač.
Kako koleno izgleda?
Oteklo je, boli, čini mi se više nego prošli put, mada, ne mogu mnogo čega da se setim da bih poredila. Malo mi je ukočena noga, verovatno zbog otoka. Pregledao me je ortoped u Podgorici, kazao da je koleno stabilno, ali tako je bilo i posle prošle povrede, pa je magnetna rezonanca pokazala nešto drugo.
Budućnost je već obezbedila polufinale Lige šampiona, a reprezentaciju očekuju kvalifikacioni mečevi za EP u Holandiji krajem marta, okupljanje nacionalnog tima je 18. marta...
Stvarno sam malerčina, uvek kada je nešto važno ja nađem da se povredim. Ali, igraću polufinale makar i sa jednom nogom, ali i za reprezentaciju – ne da se najbolja igračica Srbije za 2008. godinu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.