Crveno-beli podelili bodove sa Napolijem

Izvor: Vesti-online.com, 18.Sep.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crveno-beli" podelili bodove sa Napolijem

Duel omladinaca srpskog i italijanskog predstavnika u Ligi šampiona na stadionu FK Čukarički završen je rezultatom 1:1.

Utakmica je zakazana za 16 časova, a srpski i italijanski omladinci napraviće svojevrsnu uvertiru u meč prvih timova dva kluba, koji se sastaju u 21.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Juniori srpskog šampiona ugostiće italijanskog predstavnika u istorijskom susretu za Beograđane, a činjenica da crveno-beli imaju jedan od najmlađih sastava >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u UEFA Ligi mladih povod je da im zvezdaši pruže podršku kakva se očekuje i pet sati kasnije na "Marakani".

Na stadionu Čukaričkog u toku je utakmica prvog kola Lige šampiona za omladince @crvenazvezdafk - @sscnapoli, kao uvertira za večerašnji duel seniorskih timova u @ChampionsLeague pic.twitter.com/YwQZMHWAM4— Vesti OnLine (@VestiOnLine) September 18, 2018

Ulaznica za duel omladinaca ima dovoljno, a svi zainteresovani da uživo isprate meč budućih asova do karte mogu doći na blagajni stadiona Čukaričkog od 10.00 do početka utakmice.

Cene ulaznica su 300 za istočnu, a 500 dinara za zapadnu tribinu.

Kraj meča.

90+2' - Đorđevićev slab šut lak plen za golana Andreu.

80' - Ni iz čega odlična prilika za vođstvo srpskog kluba. Akteri prvog i za sada jedinog gola Zvezde, Joveljić i Terzić su opet kombinovali, samo zamenjih uloga.  Joveljić je centrirao sa desne strane šensaesterca, dok je Terzićev šut po zemlji završio u rukama golmana Napolija.

75' - Gordić spasava gol Crvene zvezde, odbranivši vrlo izglednu šansu Palmijerija.

62' - I trener Napolija menja- Zanoli ulazi na mesto Zadatke. Takođe, na teren stupaju i Palmijeri i Lovisa, izlaze Gauadanji i Mamas.

60' - Otvaranje drugog dela igre bez većih šansi. Izmenau Zvezdi: Stijanović umesto Jočića, Đorđević umesto Velikića.

Početak drugog poluvremena.

Kraj prvog poluvremena u kom su omladinci srpskog šampiona bili mnogo opasniji, iako se na semaforu to ne omže naslutiti.

38' - Nižu se šanse "crveno-belih", Kupusovićev snažan šut dobro je preznojio golmana Andreu. Napad pre toga je Joveljić još jednom tukao glavom, ali pored gola.

33' - Šut Bogdana Jočića bvan šesnaesterca nakon lepog dribliga ide preko gola.

17' - GOL! 1:1 ! Joveljić glavom brzo vraća rezultatski egal ! Za asistenciju je zaslužan Terzić.

13'-  GOL ! 1:0 za Napoli ! Senese iz kornera je zatresao mrežu domaćina, golom iz kornera.

1'- Prvi napad Italijana i prva pretnja

Utakmica je počela.

Fine primo tempo. Forza ragazzi! @UEFAYouthLeague

#StellaRossaNapoli 1-1

#ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/Y8uzMt3pt7— Official SSC Napoli (@sscnapoli) September 18, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.