Čolo ima svog favorita, Maksin saigrač stiže u Atletiko?

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 17:43

Čolo ima svog favorita, Maksin saigrač stiže u Atletiko?

Postoji još jedna opcija.

Tomas Parti važi kao velika želja Arsenala, ali i drugih bogatih premijerligaša. Vezni igrač ima otkupnu klauzulu u visini od oko 50 miliona evra. Ukoliko reprezentativac Gane napusti Atletiko, Simeone bi zamenu mogao da nađe u predgrađu Madrida.

Hetafe ima sezonu iz snova, klub je u borbi za Ligu šampiona te ne čudi interesovanje za njihove igrače.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Čolov 'pik' jeste borbeni Urugvajac Mauro Arambari koga je Hetafe doveo pre dve sezone iz Boston Rivera za sumu od oko 2 miliona evra.

Njegova cena se sada udesetostručila po proceni transfermarkta. Videćemo koliko je Hetafe kadar da sarađuje sa komšijama.

Rezervni plan jeste Alan iz Napolija. Brazilac je tip igrača kakav Simeone voli, ali bi prepreku predstavljao Aurelio de Laurentis.

Vlasnik kluba sa "San Paola" ima nerezonske zahteve za svoje igrače, za brazilskog veznog igrača je svojevremeno potraživao i preko 50 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.