CRVENO-BELA NOĆ: Zvezda potukla rekorde gledanosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENO-BELA NOĆ: Zvezda potukla rekorde gledanosti

Prvak Srbije zabeležio prvu pobedu u Ligi šampiona ove sezone.

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su trijumf protiv Olimpijakosa rezultatom 3:1. Kao i uvek, meč crveno-belih je privukao veliku pažnju gledalaca pa je i ovoga puta Zvezda bila najgledanija u zemlji.

Sinoć se na Marakani okupilo više od 43.000 navijača koji su bili svedoci velikog uspeha izabranika Vladana Milojevića koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << golovima Vulića, Milunovića i Boaćija došli do prva tri boda ove sezone u Ligi šampiona.

Ponovo je meč Crvene zvezde bio najgledaniji na televiziji. Na javnom servisu RTS-a utakmicu je posmatralo preko 2.000.000 televizijskih gledalaca, uz „šer“ od 40,7 odsto. Kada se tome pridoda i prenos na televiziji Arenasport, dolazi se do fenomenalne brojke po pitanju gledanosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.