ĆAVI PRESTIGAO RAULA: Fudbaler Barselone u istoriji Lige šampiona

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆAVI PRESTIGAO RAULA: Fudbaler Barselone u istoriji Lige šampiona

PARIZ - Fudbaler Barselone Ćavi Ernandez ušao je u istoriju Lige šampiona po broju odigranih utakmica u ovom takmičenju.

Ćavi je večeras protiv Pari Sen Žermena u drugom kolu Lige šampiona odigrao svoj 143. utakmicu u ovom takmičenju i postao je apsolutni rekorder. Fudbaler Barselone je do sada delio prvo mesto sa legendarnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Raulom sa po 142 meča u LŠ.

Ćavi je ušao u igru u 69. minutu umesto Ivana Rakitića i ušao u istoriju LŠ. On je debitovao u LŠ pre 16 godina na meču Mančester junajted - Barselona. U ovu statistiku ne ulaze mečevi odigrani u kvalifikacijama za LŠ.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ćavi prestigao Raula i postao rekorder Lige šampiona!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014

Iskusni Španac zabeležio svoj 143. nastup u najelitnijem fudbalskom takmičenju čime je prestigao nekadašnjeg asa Reala Raula..Legendarni fudbaler Barselone Ćavi Ernandez postao je rekorder po broju nastupa u Ligi šampiona pošto je protiv Pari Sen Žermena odigrao 143. utakmicu u elitnom takmičenju...Iskusni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.