Brojke pokazuju, Mesi ne bi bio dominantan u Premijer ligi!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojke pokazuju, Mesi ne bi bio dominantan u Premijer ligi!

Mesi je fenomenalan i ove sezone.

Lionel Mesi rastura, i ove sezone je sa Barselonom uspeo da osvoji Primeru, ali u Ligi šampiona nije uspeo da učini ništa više od polufinala gde je sa svojim timom deklasiran na "Enfildu".

Brojke Lionela Mesija su takve da dokazuju njegovu dominaciju u španskom prvenstvu, najbolji je u golovim (36), u asistencijama (13), ukupnim šutevima ka golu (171), šutevima u okvir (87), šansama koje je stvorio (92), velikim šansama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje je stvorio (34), faulova nad njim u poslednjoj trećini terena (29), golovima van kaznenog prostora (9), golovima iz slobodnog udarca (6), het-trikovima (3), stativama  (10) i pasovima (1139).

Pitanje koje Englezi (ko će drugi) postavljaju jeste - da li bi bio dominantan u Premijer ligi u ovoj meri?

Ono što je sigurno jeste da je Premijer liga raznovrsnija u tom pogledu, najbolji strelac je Obamejang, najbolji asistent Azar, najviše šuteva Salah, najviše šansi Madison, najviše velikih šansi Frejzer, najviše het-trikova Aguero, golova van kaznenog prostora Eriksen...

Da li bi Mesi mogao da bude najbolji i u ovakvoj konkurenciji?
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Odlične vesti za Liverpul, veliki povratak pred meč sezone!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2019

Napadač je propustio tri poslednja meča svog tima...Klasični napadač udarnog trougla tima sa "Enfilda" se povredio u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona sa Barselonom na "Kamp Nou"...Roberto Firmino je potom propustio duele sa Njukaslom i Vulvsima u Premijer ligi, a takođe i već poznati preokret...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.