Brazilac ohladio Manćinija: Čekao sam poziv Italije, ali...

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac "ohladio" Manćinija: "Čekao sam poziv Italije, ali..."

Neobična situacija odličnog beka portugalskog Porta.

Aleks Teles odlični levi bek portugalskog tima je svojim partijama skrenuo pažnju velikih evropskih klubova.

Njegov klub deli prvo mesto u Primeiri, dok ga očekuju i dvomeč sa engleskim Liverpulom u okviru četvrtfinala Lige šampiona.

Brazilac, koji takođe ima i italijansko poreklo, je bio u mogućnosti da bira koju reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će predstavljati u budućnosti.

Pozivom selektora Brazila, Titea, Italija je izgleda ostala praznih ruku, međutim sam igrač je sebe više očekivao u plavim bojama "Azura".

"Lagao bih ako bih rekao da nisam očekivao poziv Italije, ali Brazil je moj san. To je nešto za šta sam se borio i stremio već neko vreme. Definitivno je to moj glavni cilj u karijeri", izjavio je novopečeni "Karioka".

Teles je pre prelaska u Porto branio boje turskog Galatasaraja i italijanskog Intera, za portugalski klub je ove sezone odigrao 42 utakmice sa učinkom od četiri gola i deset asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.