Brajton nastavio agoniju Totenhema, teška povreda Lorisa

Izvor: RTS, 05.Okt.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajton nastavio agoniju Totenhema, teška povreda Lorisa

Fudbaleri Brajtona savladali su na svom terenu ekipu Totenhema sa 3:0 i naneli Sparsima novi težak poraz. Pored toga, Maurisio Poketino ostao je bez prvog golmana pred duele sa Crvenom zvezdeom – Igo Loris doživeo težu povredu.
Posle poraza od Bajerna na svom terenu u Ligi šampiona (7:2), Totenhem je doživeo još jedan udarac u Premijer ligi izgubivši u Brajtonu 3:0, u prvoj utakmici osmog kola.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Nil Mope je već u trećem minutu doneo prednost domaćinu, a da stvar bude gora po Sparse, Igo Loris je teško povredio ruku i sigurno neće biti na raspolaganju Poketinu u mečevima sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.
Mladi 19-godišnji Konoli je u 32. minutu povisio na 2:0, da bi isti igrač postavio konačan rezultat u 65. minutu utakmice.

Posle osam odigranih kola, Totenhem je šesti na tabeli Premijer lige sa 11 bodova, čak deset manje od prvoplasiranog Liverpula.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

POKETINO: Udrite po meni, ostavite igrače na miru

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019

Totenhem je u dubokom mraku. Sledeći protivnik Crvene zvezde u Ligi šampiona je u kandžama žestoke krize. Pošto je “pevce” demolirao Bajern u sredu (7:2), neočekivano lako očerupao ih je i Brajton (3:0).. Na meču Arsenal – Bornmut, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru 1-1.. Detalj...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.