Biti ili ne biti za Pancere – Nemci se vade protiv šampiona sveta

Izvor: B92, 16.Okt.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biti ili ne biti za "Pancere" – Nemci se "vade" protiv šampiona sveta

Fudbaleri Nemačke gostuju od 20:45 časova reprezentaciji Francuske, u derbiju trećeg kola Grupe 1 Lige A UEFA Lige nacija.

Posle dva odigrana susreta Nemačka se nalazi na poslednjem mestu sa samo jednim osvojenim bodom.

Debakl od Holandije u prošlom kolu (0:3) primorao je izabranike Joakiama Leva da "vade kestenje" protiv aktuelnog svetskog prvaka i prvoplasirane ekipe u grupi, reprezentacije Francuske.

Kriza Nemaca je počela nekoliko utakmica pre ovogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mundijala i od tada ne uspevaju da se vrate na nivo kakav se očekuje od prvaka sveta iz 2014.

Aktuelni na prethodnog svetskog šampiona u Parizu, a Milorad Mažić na centru. Francuzi su veliki favoriti, pošto u Nemačkoj nešto debelo ne štima, a kvota na keca je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Francuska - Nemačka.

Međutim, uprkos velikom pritisku zbog imperativa pobede u Parizu, može se reći da u ovaj duel ulaze i pomalo rasterećeni, pošto se retko kad u fudbalskoj istoriji dešavalo da su toliki autsajderi protiv Francuza.

"Ova utakmica je odlučujuća za Nemačku ali i nama je veoma bitna", izjavio je selektor Francuza Didije Dešan.

"Panceri" će biti oslabljeni u odbrani ne igranjem štopera Džeroma Boatenga, dok će na drugoj strani domaćin verovatno izaći u najjačoj postavi.

Francuska i dalje drži sudbinu u svojim rukama i pobedom bi se odvojila na vrhu tabele, dok bi Nemačka u slučaju novog poraza jednom nogom bila u nižem rangu Lige nacija.

Derbi takmičenja na programu je od 20.45 na stadionu u Sen Deniju.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MAŽIĆ PRESUDIO PRVACIMA SVETA: Srpski arbitar pokazao na belu tačku posle OVOG starta! Presudite da li je Srbin pogrešio! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Okt.2018

Fudbaleri Nemačke i Francuske igraju meč trećeg kola Grupe 1 u Ligi nacija.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.