Bio je Dolaruma, a sada?

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je "Dolaruma", a sada?

Talentovani Italijan bio na udaru navijača, situacija je trenutno nešto drugačija.

Milan je u ovom trenutku u usponu forme.

"Rosoneri" se trenutno nalaze na mestu koje obezbeđuje plasman u Ligu šampiona, a navijači su oduševljeni pojačanjima u zimskom prelaznom roku.

Pozitivno gledaju i na "povratak" Điđija Donarume.

Supertalentovani tinejdžer ima tek 19 godina, a već se našao na udari javnosti zbog čitave sage oko odlaska iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba pre nego što je produžio ugovor koji mu garantuje veoma visoka primanja.

Imao je čuvar mreže svoje uspone i padove, ali se ponovo vratio u prepoznatljivu formu ove sezone što je podiglo njegovu cenu.

Ona u ovom trenutku iznosi između 70 i 80 miliona evra, međutim Milan ima planove sa njim pošto ga neće prodati barem još nekoliko godina.

Leonardo želi da izgradi moćan Milan, a Donaruma će biti u centru čitave priče.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.