Izvor: RTS, 12.Avg.2020, 10:35

Bergamo sanja nastavak "najlepše bajke", PSŽ pred moranjem

Četvrtfinalnom utakmicom Atalante i PSŽ-a počinje završnica Lige šampiona u Lisabonu, koja se zbog pandemije koronavirusa prvi put igra u formatu "fajnal-ejt" nokaut turnira. Meč na "La Lužu" igra se od 21 čas, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Atalanta i Pari sen Žermen odigraće prvi meč četvrtfinala Lige šampiona u Lisabonu.

Biće to će to sudar dva različita sveta i klupskih filozofija. Njihovi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << putevi koji su vodili na "Estadio da Luz" bili su potpuno drugačiji.
Atalanta će igrati za snove koji su postali java i uživaće u svakom minutu jer njima je i sam plasman u Ligu šampiona bio senzacija, a sada se nalaze među osam najboljih timova Evrope.
Jedna utakmica deli ih od polufinala, dve do finala a tri do titule najboljeg u Evropi.
Ekipa iz Bergama obezbedila je učešće u Ligi šampiona i drugu godinu zaredom pošto je zauzela treće mesto u Seriji A.
Osvajanje elitnog takmičenja bio bi istorijski uspeh, da ne spominjemo da bi donelo mnogo radosti gradu i provinciji koja je mnogo propatila poslednjih meseci zbog pandemije koronavirusa.
Sa druge strane je moćni PSŽ, čiji treneri i igrači moraju polagati račune imućnom vlasniku kojem trofeji iz francuskih takmičenja nisu interesantni. Liga šampiona je jedino što se sad računa.
Tomas Tuhel verovatno neće moći da računa na povređenog Klijana Mbapea pa će njegova najveća nada biti najskuplji fudbaler svih vremena Nejmar, od koga se očekuje da ”povuče” tim i zablista kada je najvažnije.
U normalnim okolnostima jedan od najskupljih evropskih sastava kakav poseduje osvajač sva tri domaća trofeja u Francuskoj, bio bi apsolutni favorit protiv ”male” Atalante. Ali okolnosti nisu ni malo redovne...
Utakmice četvrtfinala Lige šampiona igraju se od 12. do 15. avgusta u Lisabonu.
Parovi četvrtfinala:
Atalanta - Pari Sen Žermen (12. avgust)
Lajpcig - Atletiko Madrid (13. avgust)
Barselona - Bajern Minhen (14. avgust)
Mančester siti - Lion (15. avgust)

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ oslabljen, Atalanta nema šta da izgubi!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020

Počinje!..Večeras je na programu prvi meč četvrtfinala Lige šampiona, sastaju se David i Golijat, PSŽ i Atalanta...Najvažnija vest je da Kilijan Mbape ne igra od prvog minuta, pošto je i dalje rovit zbog povrede članka, pa napad predvode Nejmar, Ikardi i Sarabija...Iza su Markinjoš, Gej i Erera,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.