Bartra se oglasio: Dobro sam, hvala na podršci

Izvor: B92, 12.Apr.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bartra se oglasio: Dobro sam, hvala na podršci

Povređeni fudbaler Borusije Mark Bartra prvi put se oglasio posle bombaškog napada, koji se u utorak dogodio pred meč Dortmunda i Monaka.

Njemu je pred meč sa Monakom u Ligi šampiona, prilikom eksplozije u blizi autobusa sa fudbalerima Borusije slomljena ruka, a šaka mu je bila izrešetana slomljenim staklom.

Bartra je posle napada operisan, a preko Instagrama se zahvalio svima koji su mu pružili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podršku:

"Kao što vidite, sada sam dobro. Hvala svima na podršci i porukama! Sve moje misli usmerene su ka uspehu Borusije!".

Napad se dogodio na putu od hotela prema stadionu, deset kilometara od Vestfalena, kada je eksplodiralo nekoliko naprava koje su bile ostavljenje u zbunju pored puta.

Utakmica između Borusije i Monaka je odložena za sredu u 18.45 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.