Barsina legenda odvela oba sina u Real!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2018, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsina legenda odvela oba sina u Real!

Jedan, pa za nedelju dana drugi, završili u najvećem rivalu...

Najveći igrač u istoriji islandskog fudbala Eldur Gudjonsen je sa Barselonom osvojio sve, i Ligu šampiona, kao i ligu i još četiri trofeja. Imao je dugu i uspešnu karijeru i ima dva sina koji bi mogli da ih naslede.

Za sedam dana obojica su napustila Kataloniju.

Naime, prvi Andri je trebalo da pređe u Barselonu iz Espanjola, ali se vodeći ljudi La Masije, Amor i Bakero, bivši igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Barse nisu dogovorili sa klincem i on je otišao u Real.

Ali, to je odvelo i drugog Gudjonsena, Danijela koji je veoma talentovan i u Barseloni su računali sa njim u dogledno vreme. Naime, Eldur je želeo da cela porodica bude na okupu pa je i Danijel koji je četiri godine mlađi, ali i talentovaniji od brata, ima 12 godina, otišao u kraljevski klub.

Andri ima 16 godina, priča se da je Barsa htela da ga dovede, mada nije bila posebno zainteresovana, ali sada nije zadržala ni Danijela kome predviđaju veliku budućnost.

Treći i najstariji Eldurov sin, Svejn Aron ima 20 godina i igra za Breidablik na Islandu.

Ova porodica je fudbalska, deda ove trojice klinaca i Eldurov otac Arnor je igrao za reprezentaciju Islanda, doživeo da zaigra sa sinom, koji ga je zamenio u jednom meču kada je imao 17 godina, Arnor je tada imao 34. Deda Arnor je igrao u Belgiji, legenda je Anderlehta, a nastupao je još u Švedskoj i za Island igrao punih dve decenije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.