Bajern želi da rekonstruiše tim, ovo je nova meta za odbranu!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern želi da rekonstruiše tim, ovo je nova meta za odbranu!

Bavrci su u krizi rezultata.

Aktuelni nemački šampion već četiri utakmice nije zabeležio pobedu. Bajern se nalazi u situaciji na koju nije navikao, trenutno su tek 6. u Bundesligi, a i u Ligi šampiona su iznenađujuće kiksnuli protiv Ajaksa na svom terenu. Niko Kovač se nalazi pod određenim pritiskom, a klub bi morao da počne da beleži dobre rezultate.

Nemački klub smatra da im je u januaru i narednog leta potrebna rekonstrukcija tima, koja bi pomogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << timu da se vrati na stare staze i ponovo dominira u nemačkoj i naravno da beleže dobre rezultate u Evropi. Pominju se brojna imena, a jedan od najvećih želja je Interov defanzivac, Milan Škriniar.

Fantastični Slovak je prošlog leta stigao u Inter iz Sampdorije za 20 miliona evra, a sada mu je cena značajno porasla nakon sjajnih partija za "Neroazure".

Dvadesettrogodišnji defanzivac je na meti mnogih klubova, a Inter traži za njega preko 80 miliona evra. Oni smatraju da on vredi makar koliko i Van Dajk, koji je za toliko novca prešao u Liverpulu u januaru.

"Neroazuri" pokušavaju da produže ugovor sa Škriniarom. Oni su ponudili 2,5 miliona evra godišnje, a kako italijanski mediji prenose, Slovak traži milion evra više.

Pored Bajerna, pominju se još i Mančester siti i Barselona, ali izgleda da je klub sa "Alijanc Arene" shvatio da je rekonstrukcija neophodna i spremni su da ulože ogroman novac, ali da li će taj novac biti dovoljan kako bi doveli Interovog defanzivca?

Pored Škriniara, pominju se još Under iz Rome i Pjatek iz Đenove.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juventus protiv Barselone - utakmice van terena, otvorena četiri "fronta"!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018, 10:24

Uskoro se očekuju konkretni potezi dva evropska velikana...Prema navodima Tutomerkata, čeka nas vreo januar kada je prelazni rok u pitanju!..Juventus i Barsa spadaju u red najvećih svetskih klubova, stoga žele da privuku iste takve igrače...Često identične, a ovoga puta čak četvoricu njih...Prvo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.