Bajern u Atini prekinuo crni niz, remi u Bernu

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2018, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern u Atini prekinuo crni niz, remi u Bernu

Fudbaleri Bajerna iz Minhena su prekinuli seriju od četiri meča bez pobede u svim takmičenjima, pošto su u trećem kolu Lige šampiona pobedili AEK u Atini sa 2:0. U drugom meču, koji se igrao u terminu od 18:55 Jang Bojs i Valensija su igrali 1:1.

Bajern se krajem septembra i u oktobru našao u rezultatskoj krizi, ali je koliko toliko uspeo da povrati poljuljano samopouzdanje pošto je slavio na gostovanju u glavnom gradu Grčke.

Bavarci su poveli u 61. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kada je strelac bio Havi Martinez. Prvo su Serž Gnabri i Mats Humels odigrali po levoj strani terena, lopta je došla do Robena koji je šutirao, a njegov odbijen udarac je došao od Martineza, koji je spretno reagovao na oko deset metara i zatresao mrežu AEK-a.

Na 2:0 je povisio Robert Levandovski dva minuta kasnije, na asistenciju Rafinje, pošto je Brazilac uposlio Poljaka na drugoj stativi, a njemu nije bilo teško da postigne pogodak.

Za tim AEK-a na ovom meču nije igrao srpski defanzivac Uroš Ćosić, koji je ostao na klupi.

Bajern ima sedam bodova na čelu tabele grupe E, Ajaks ima četiri, Benfika tri, dok je AEK bez bodova.

U meču grupe H Jang Bojs i Valensija su u Bernu igrali 1:1. Slepi miševi su poveli golom Mišija Batšuajia u 26. minutu, posle dodavanja Solera, dok je u 55. minutu Gijom Oaro doneo bod domaćima sa penala. Srpski vezista Miralem Sulejmani je za ekipu Jang Bojsa igrao do 74. minuta kada je zamenjen.

Na tabeli grupe H vodi Juventus sa šest bodova, drugi je Mančester Junajted sa 4, Valensija ima dva boda, a Jang Bojs bod.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.