BOKAN PRESEKAO: Poznata SUDBINA Džikića! Do kraja nedelje u Podgoricu stižu dva POJAČANJA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2018, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOKAN PRESEKAO: Poznata SUDBINA Džikića! Do kraja nedelje u Podgoricu stižu dva POJAČANJA (FOTO)

Oglasio se prvi čovek šampiona ABA lige.

Aleksandar Džikić dobio je poverenje čelnika košarkaškog kluba Budućnost i ostaće na klupi Podgoričana, iako je prvi čovek Đetića Dragan Bokan rekao da nisu zadovoljni rezultatima i igrama u dosadašnjem toku sezone. Prethodnih dana spekulisalo se da bi srpski stručnjak mogao da napusti klupu šampiona ABA lige zbog rezultata ispod očekivanja, pre svega Evroligi gde još uvek nisu osetili slast pobede.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Đorđe Gagić imao udes u Železniku

TAKAV JE DIL! Novica Veličković rekao sve o DOGOVORU sa Trinkijerijem (FOTO)

- Nismo zadovoljni igrama i rezultatima. Međutim, Upravni odbor odlučio je da pruži podršku igračima i stručnom štabu. Odluku smo doneli jednoglasno jer u ovom momentu nemamo alternativu bolju od ovoga što trenutno imamo u klubu - rekao je Bokan.

Prvi čovek kluba najavio uskoro nove košarkaše u podgoričkom klubu.

- Dovešćemo još igrača, jednog već do kraja nedelje. Hoćemo da menjamo, ali tražimo adekvatne košarkaše - istakao je Bokan.

Trener Džikić nadovezao se i istakao da ni ovaj košarkaš kojeg bi za početak doveli na mesec dana ne znači da će sigurno rešiti probleme.

- Pratićemo situaciju kako ekipa funkcioniše i kako će reagovati igrači i stručni štab. Smatram da je interes kluba da trener dobije šansu, kako bi sačuvali kontinuitet jer bi naglim promenama mogli da napravimo veće probleme - dodao je Bokan.

Sve najnovije sportske vesti možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.