BL - Lajpcig slavio u Gelzenkirhenu, sedam golova u Volfsburgu!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Lajpcig slavio u Gelzenkirhenu, sedam golova u Volfsburgu!

Šalke je nastavio da tone nakon ispadanja iz Lige šampiona.

Nakon ponižavajućih 7:0 protiv Mančester sitija u gostima, Šalke je poražen i na svom terenu od jednog od glavnih konkurenata za plasman u Ligu šampiona, Lajpciga.

Timo Verner je bio strelac jedinog gola na ovom meču već u 14. minutu utakmice.

Matija Nastasić je odigrao svih 90 minuta u redovima Šalkea. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Augsburg je na svom terenu dočekao Hanover, slavio je nakon preokreta rezultatom 3:1. Nakon prvog poluvremena bilo je 0:1, Vejdant je postigao gol za Hanover, a domaći su uspeli u drugom poluvremenu da postignu čak tri gola, prvi preko Kordove u 65. minutu, potom preko Šmida u 79. minutu, da bi konačnih 3:1 postavio Han u 86. minutu.

Štutgart i Hofenhajm su odigrali bez pobednika, bilo je 1:1. Kramarić je uspeo da postigne gol u 42. minutu utakmice čime je doveo goste u prednost, ali su Švabe stigle do izjednačenja u drugom poluvremenu.

Cuber je bio strelac na asistenciju Beka u 66. minutu.

Na "Volksvagen areni" čak sedam golova. Fortuna iz Dizeldorfa je u prvom poluvremenu bila ravnopravan rival Volfsburgu, ali u nastavku su spustili gard. Ajhan je doveo goste u 30. minutu u prednost, da bi Mehmedi izjednačio u 34.

U nastavku do 59. minuta 4:1 za domaće, Veghost je postigao golove u 54. i 59, a Knohe u 57. Raman je smanjio na 4:2 u 65. minutu, da bi Veghost potvrdio dobru formu svojim trećim golom na ovoj utakmici u 88. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Šok terapija" nije uspela, Šalke brine za opstanak

Izvor: Mondo, 16.Mar.2019

Dolazak legende Huba Stivensa na klupu Šalkea nije trgnuo fudbalere iz Gelzenkirhena, koji su u subotu poraženi od Lajpciga i doveli su u pitanje čak i opstanak u Bundes ligi...Nastavljena je crna serija Šalkea!..Nakon blamaže i eliminacije u osmini finala Lige šampiona, tim iz Gelzenkirhena je...

Nastavak na Mondo...

To je PL, na tri utakmice - 14 golova! Lester slavio sa igračem manje, čudesna utakmica Vest Hema i Hadersfilda!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019

Sjajni mečevi u Premijer ligi...Vest Hem je dočekao Hadersfild, primio tri gola, ali je na kraju pobedio...Mark Nobl je doveo Vest Hem u prednost već u 15. minutu iz penala, ali su gosti do kraja poluvremena uspeli da preokrenu rezultat. Bakuna i Grant su preokrenuli, da bi Grant ponovo postigao gol...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.