BEN VEĆ IZABRAO PROTIVNIKA U ELITI: Hoću Liverpul!

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEN VEĆ "IZABRAO" PROTIVNIKA U ELITI: Hoću Liverpul!

Neverovatan je osećaj kada postignete golove vredne plasmana u Ligu šampiona. Ostvarili smo veliki san i zakazali duele sa najvećim evropskim klubovima - kaže dvostruki strelac Fudbaler Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben, glavni junak sa dva gola u Salcburgu (2:2), kaže da ne može da opiše osećaj posle pogodaka i plasmana u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Ligu šampiona, u kojoj je poželeo da se sretne sa Liverpulom.Ben je u rasponu od samo 77 sekundi dva puta matirao Cicana Stankovića na asistencije Miloša Degeneka i trasirao put Zvezdi u sam krem evropskog fudbala.- Osećaj je neverovatan kad postignete golove vredne plasmana u Ligu šampiona. Ostvarili smo veliki san i zakazali duele sa najvećim evropskim klubovima. Želim da igramo protiv najboljih, priželjkujem Liverpul, volim taj klub - izjavio je Ben posle utakmice u Salcburgu.PROČITAJTE JOŠ: Savić: Mnogo su pričali posle prvog meča i probudili srpski inat; Boaći stiže u četvrtak Napadač sa Komorskih ostrva zahvalio se Degeneku na sjajnim asistencijama.- Degenek mi je dva puta asistirao i samim tim u velikoj meri je zaslužan za golove. Zahvalan sam mu na dodavanjima, proslavili smo pogotke zajedno.Ben dodaje da nikada neće zaboraviti veče u Salcburgu.- Bila je ovo neverovatna noć. Uspeli smo da se vratimo i pokažemo borbeni duh i veoma sam srećan zbog ovakvog epiloga.PROČITAJTE JOŠ: Milojević: Zvezda je mnogo propatila godinama unazad, vratili smo je tamo gde pripada Istakao i je i ulogu Zvezdinih navijača, kojih je bilo blizu 10.000 na Red Bul areni.- Zdušno su nas bodrili tokom celog meča i na kraju smo zajedno ostvarili veliki uspeh. Podrška publike nam je veoma važna i ovim uspehom smo im odali zahvalnost - zaključio je strelac šest golova u kvalifikacijama ovog leta.Crveno-beli danas od 18 sati saznaće rivale u Ligi šampiona posle žreba u Monte Karlu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ben posle dva gola: Neverovatno, sad hoću Liverpul

Izvor: RTS, 30.Avg.2018

Fudbaler Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben, glavni junak sa dva gola u Salcburgu (2:2), kaže da ne može da opiše osećaj posle pogodaka i plasmana u Ligu šampiona, u kojoj je poželeo da se sretne sa Liverpulom. Ben je u rasponu od samo 77 sekundi dva puta matirao Cicana Stankovića na asistencije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.