Izvor: Piplmetar.rs, 24.Sep.2022, 00:30

Azar želi veću minutažu u Realu, u suprotnom odlazi u januaru?

Fudbaler Real Madrida Eden Azar priznao je da se oseća frustrirano još od starta nove sezone.
Belgijski reprezentativac konstantno se muči sa povredama još od dolaska na “Santijago Bernabeu“ 2019. godine. Tridesetjednogodišnji fudbaler propustio je 73 meča u dresu “los blankosa“ do sada, a njegova je nekonzistentnost prisutna je i ove sezone.
Nakon redovnih ulazaka sa klupe, Azar se našao u startnoj postavi Anćelotijevog tima na poslednja dve meča pre reprezentativne >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pauze, a postigao je i jedan gol u pobedi nad Seltikom (3:0) u Ligi šampiona.
Međutim, čini se da je to samo bila privremena odluka Anćelotija, te bi Azar vrlo brzo nakon Svetskog prvenstva mogao da zatraži odlazak u januarskom prelaznom roku.
Prolazim kroz težak period zato što želim da igram, a ne igram. Osećam se dobro u Realu. Situacija je delikantna jer ja želim da imam veću minutažu“, rekao je Belgijanac.

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.