Arsenal bez rukavica - Liga šampiona ili otkaz!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal bez rukavica - Liga šampiona ili otkaz!

Sve je jasno, uslov se posle velikih ulaganja zna...

Sve je jasno, Arsenal igra otvoreno.

Naime, ukoliko Unaj Emeri ne uspe da se plasira u top 4 na kraju sezone dobiće otkaz.

Njemu je to navodno saopšteno, a kroz redove je nešto slično i rekao direktor Raul Sanilehi komentarišući ulaganja ovog leta.

Naime, "Guneri" su kupili igrače za oko 170 miliona evra, mada je Saliba iz Sent Etjena ostavljen u "Zelenima" još sezonu.

Na "Emirejts" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su stigli Pepe, Kjeran Tirni, Martineli, David Luiz i Dani Sebajos na pozajmicu koja je plaćena 15 miliona evra.

Jasno, čelnici "Gunera" očekuju povratak u Ligu šampiona nakon tri sezone, a što se tiče situacije oko Mesuta Ozila, Sanilehi je rekao da je to odluka trenera i da šansu dobijaju oni koji je zasluže na treningu.

Za sada je najveći problem slaba igra Nikolasa Pepea, najvećegh pojačanja kluba u istoriji, Francuz je Lilu plaćen oko 80 miliona evra.

Arsenal je trenutno treći, bod iza Sitija, bod ispred Lestera i Čelsija, izgubili su samo jednom, ali imaju tri remija. S obzirom na formu rivala, mogu da budu zadovoljni, ali tek je početak sezone...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ILI ELITA ILI OTKAZ: Emeri pod pritiskom, Liga šampiona ili je bivši!

Izvor: Kurir, 11.Okt.2019

Naime, ukoliko Unaj Emeri ne uspe da se plasira u top 4 na kraju sezone dobiće otkaz.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.