Armani potpisuje redom, zadaje udarac i Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 14:37

Armani potpisuje redom, zadaje udarac i Zvezdi!

Njih kriza nije pogodila.

Olimpija Milano sprema tim iz snova.

Ćaćo Rodrigez je još uvek pod ugovorom sa klubom, angažovani su Malkom Dilejni i Kajl Hajns, na pragu kluba je i Ševon Šilds iz Baskonije.

Želje uprave su i Điđi Datome i Derik Vilijams iz Fenerbahčea, Skola je dobio ponudu da produži saradnju i to nije sve.

Naime, kako prenosi izraelski portal "Walla!", na radaru kluba iz "Mediolanum foruma" našao se i Kevin Panter.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Amerikanac je sezonu počeo u dresu Olimpijakosa, u koji je stigao nakon osvojene Lige šampiona sa Virtusom iz Bolonje, druge u karijeri (2018. godine sa AEK-om).

Ipak, nije se naigrao u Pireju, pa je krajem minule godine stigao u redove Crvene zvezde, gde se sjajno pokazao, na 12 nastupa u Evroligi prosečno je upisivao 15,9 poena.

Ističe mu ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana, ali su se pojavile informacije da bi Zvezda mogla da ga zadrži, sada je to ipak daleko teže.

"Manekeni" su navodno već stupili u kontakt sa američkim košarkašem, čini se da će "crveno-beli" teško moći da se nose sa ponudom iz Milana.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Olimpija naciljala i Kevina Pantera

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2020

Niko aktivniji od italijanskog velikana na košarkaškom tržištu....Milanska Olimpija trenutno je najaktivniji evroligaški tim na tržištu. Slavni italijanski klub i prethodnih sezona dovodio je zvučna imena, ali nije uspevao da opravda uloženo i da dođe do fajnal fora. Ove godine trostruki šampion...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.