Anćeloti napušta Napoli zbog sukoba sa De Laurentisom?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2019, 06:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti napušta Napoli zbog sukoba sa De Laurentisom?

Trener Napolija Karlo Anćeloti mogao bi da napusti klub zbog sukoba sa predsednikom Aureliom De Laurentisom, jer je stao na stranu ekipe u trenutku kada su fudbaleri otišli kućama umesto u karantin, prenose italijanski mediji.

Posle remija sa Salcburgom (1:1) u Napulju u meču Lige šampiona ekipa je po naredbi De Laurentisa morala da bude u trening kampu, sve do utakmice sa Đenovom za vikend, ali su igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odbili i otišli kućama posle susreta na San Paolu.

Anćeloti, koji se nije pojavio na obaveznoj konferenciji za medije, našao se u autobusu ka karantinu, ali je ujedno podržao fudbalere i tako izazvao ljutnju kod kontroverznog predsednika Napolija.

Zato bi mogao da dobije otkaz, a postoje nagoveštaji i da razmišlja o ostavci.

Na potez u vezi karantina De Laurentis se odlučio nezadovoljan rezultatima ove sezone.

De Laurentis seče: Odlaze trojica, Insinje ostaje bez trake

De Laurentis je spremio "čistku" za fudbalere Hosea Kaljehona, Drisa Mertensa i Alana jer su predvodili ekipu da samovoljno izađu iz karantina, tvrdi list Martino.

Kako navodi lokalni medij iz Napulja, inače veoma upućen u dešavanja u tom klubu, Kaljehonu i Mertensu svakako ističu ugovori na kraju sezone i verovatno neće biti produženi, dok je Alan odigrao ključnu ulogu da se igrači vrate kućama posle utakmice sa Salcburgom i odbiju naređenje De Laurentisa.

Zato će brazilski vezista na transfer listu, a moguće je i da će ceh da plati Lorenco Insinje tako što će mu biti oduzeta kapitenska traka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.