Anćeloti ima mesec dana, zamena bi oduševila Napolitance, ima karakter po meri navijača!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti ima mesec dana, zamena bi oduševila Napolitance, ima karakter po meri navijača!

On svakako zaslužuje šansu, da li sada ili na leto videćemo. Postoji spisak mogućih naslednika, ako početkom decembra Karleto dobije otkaz.

Karlo Anćeloti ima vremena do 10. decembra da sredi stvari u Napoliju, da se plasira u top 16 Lige šampiona i počne da pobeđuje u nizu u šampionatu. U suprotnom, šest meseci pre isteka ugovora mogao bi da dobije otkaz.

U tom slučaju bi De Laurentis našao trenera koji bi završio sezonu, a onda razmišljao o dugoročnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rešenju.

Đenaro Gatuzo ima najveće šanse, njegov mentalitet odgovara Napolitancima, pokazao je prošle godine u Milanu da je sjajan motivator i malo mu je nedostajalo da osvoji četvrto mesto i plasira se u Ligu šampiona.

Uz njega, pominje se Gasperini iz Atalante, Simone Inzagi iz Lacija, Maran koji pravi čuda sa Kaljarijem i dva stranca. Ten Hag iz Ajaksa je nemoguća misija, a Vlado Petković švajcarski selektor i nekadašnji trener Lacija bi mogao da se narednog leta vrati u Seriju A.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.