Anćeloti: Nismo potcenili Zvezdu, nedostajalo sreće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2018, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Nismo potcenili Zvezdu, nedostajalo sreće

Trener fudbalera Napolija Karlo Anćeloti izjavio je da nije nezadovoljan posle remija sa Crvenom zvezdom (0:0) na startu Lige šampiona i ocenio da je za pobedu nedostajalo samo malo sreće.

"Skoro sve bilo je dobro u našoj igri. Teško je igrati ovde, protiv odlične Zvezdine odbrane, imali smo situacije jedan na jedan, ali nismo uspeli, pogotovo jer je golman bio sjajan", rekao je Anćeloti na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za medije posle utakmice.

Prema njegovim rečima, nije ga iznenadila Zvezdina defanzivna taktika.

"Igrali su baš kao što sam očekivao, sa jakom sredinom, na kontranapade. Na kraju je i sudija malo grešio, ali kažem bili smo blizu pobede", poručio ne Anćeloti i istakao da nije bio problem na sredini terena, nego u realizaciji.

Na pitanje da li je potcenio Zvezdu ostavljanjem Mareka Hamšika i Drisa Mertensa na klupi rekao je:

"Ne, nikako. Hamšik i Mertens nisu bili starteri jer su bili umorni od prvenstvene utakmice", istakao je Anćeloti i dodao da je još rano da "navija za Zvezdu" protiv PSŽ- a ili Liverpula jer u grupi ima šest utakmica.

Insinje i Zjelinski: Razočarani smo, morali smo da pobedimo

Kapiten fudbalera Napolija Lorenco Insinje i Pjotr Zjelinski poručili su da su razočarani nerešenim ishodom protiv Crvene zvezde jer su očekivali pobedu na početku Lige šampiona.

"Pružili smo solidnu partiju i žalimo jer smo mogli da pobedimo. Imali smo nekoliko šansi, ali nismo bili dovoljno efikasni. Moramo da naučimo iz ovoga kao primer za sledeći put kako da slavimo", rekao je Insinje Italijanski Skaj.

Upravo je Insinje bio najbliži golu kada je u 18. minutu pogodio prečku.

"Nesreća je što nije ušla u gol. Nije bilo lako igrati protiv jako agresivnog tima, koji ima veliki entuzijazam zbog navijača".

Italijanski reprezentativac naglašava da svi u ekipi moraju da ostanu smireni, iako su dali samo jedan gol u poslednja tri meča.

Za šansama žali i njegov saigrač iz veznog reda Zjelinski, jedan od najzapaženijih na stadionu "Rajko Mitić".

"Osećam bes i frustraciju, došli smo u Beograd po trijumf. Stvorili smo mnogo prilika, ali nam završnica nije bila najbolja. Razočaran sam što nismo dali gol", zaključio je Poljak.

Naredni meč u LŠ Napoli čeka Liverpul, a Crvena zvezda gostuje Pari Sen Žermenu 3. oktobra u utakmicama C grupe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.