Anćeloti: Bio sam u Beogradu, znam kakva je atmosfera

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Bio sam u Beogradu, znam kakva je atmosfera

Trener Napolija Karlo Anćeloti uveren je da niko "nije otvarao šampanjac" kada je saznao da će se takmičiti u C grupi Lige šampiona.

Žrebom u Monte Karlu određeno je da italijanski klub bude u grupi sa Pari Sen Žermenom, Liverpulom i Crvenom zvezdom.

- Teška je grupa, ali nije nemoguće proći je. Žrebom je određeno da u njoj budu tri vrhunska tima i naravno Crvena zvezda koja se odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pokazala u kvalifikacijama. Bio sam u Beogradu i znam kako je igrati u takvoj atmosferi... Kada je reč o Pari Sen Žermenu, mnogo je Italijana tamo i uveren sam da nisu otvarali šampanjac kad su čuli da će igrati protiv Napolija. Možda Liverpul može da ima samopouzdanja više nego drugi jer su nas pobedili sa 5:0 u prijateljskoj utakmici. Ali znam da Jirgen Klop poštuje Napoli. Biće to zanimljivi mečevi - ocenio je Anćeloti.

Takmičenje u atraktivnoj Grupi C počeće na stadionu „Rajko Mitić“ u utorak 18. septembra duelom Crvene zvezde i Napolija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.