Ambiciozna Atalanta kupuje u jednom od najboljih timova Premijer lige!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambiciozna Atalanta kupuje u jednom od najboljih timova Premijer lige!

Ekipa iz Bergama želi da se pojača pred nastavak sezone.

Atalanta je uspela da se izbori za nokaut fazu Lige šampiona, igraće sa Valensijom u 1/8 finala, te je jasno da imaju šansu da se plasiraju čak i u četvrtfinale.

Žele da nastave i sa dobrim rezultatima u Seriji A, pa su rešeni da se tokom zime dodatno pojačaju, a prema pisanju italijanskih medija prvo januarsko pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << moglo bi da stigne iz Premijer lige.

Naime, kako prenosi "Gazeta delo Sport", Gasperini je zainteresovan za krilnog fudbalera Lester sitija Rašida Gezala.

Alžirac je letos otišao na pozajmicu u Fiorentinu, ali je upisao samo devet nastupa, čak šest sa klupe i mogao bi prevremeno da se vrati u Englesku, kako bi ostvario transfer u redove tima iz Bergama.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.