Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2020, 23:49

Aleksandar Kolarov na vratima Intera, čeka se samo dogovor klubova

Konte dobija pojačanje koje je želeo još prolog leta, kapiten Orlova poseldnju šansu da se borbi za Skudeto

Zapamtio je Antonio Konte gol Aleksandra Kolarova iz 2017. protiv Čelsija u ligi Šampiona (3:3) kada je sedeo na klupi Plavaca. Svestan mogućnosti srpskog internacionalca, italijanski stručnjak se nameračio da uradi ono što je želeo, a nije učinio prošlog leta. Prema pisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << transfer eksperata Đanluke di Marcija i Fabricija Romana Inter je započeo pregovore sa Romom kako bi u svoje redove doveo igrača koji je u poslednjoj godini ugovora.

Bivši fudbaler Mančester Sitija želi finalnu, pobedničku avanturu i spreman je da obuče dres Neroazura, a ostaje da se klubovi dogovore oko cene 34-godišnjaka. Kolarov bi se idealno uklopio u obe taktičke zamisli Antonija Kontea. Da igra na boku ofanzivnije i u sistemu sa trojicom defanzivaca. Na to je navikao dobrim delom igrajući za Mančester Siti, kao i u taktici koju je forsirao Paulo Fonseka u Romi.

Prilagodljivost, iskustvo, ali i golovi i asistencije, to je ono što Aleksandar Kolarov garantuje budućim poslodavcima. Na 132 nastupa za Vučicu pogađao je 19 puta, a nameštao golove u 20 navrata. Konte ga vidi kao još jednu oštricu u svom arsenalu oružja sa kojim će krenuti u novi pohod na Skudeto.

Klub sa Đuzepe Meace je prethodnih dana pokazivao interesovanje za Čelsijevog Emersona Palmijerija, ali u Interu nisu spremni da odgovore na zahteve Plavaca u visini od 25.000.000 evra. Srpski internacionalac se iskristalisao kao najbolja opcija jer Konte zna šta sa njim dobija, a kasa kluba neće previše trpeti jer obeštećenje neće biti visoko, a Kolarov godišnje zarađuje u 3.000.000 evra.

Nekadašnji igrač OFK Beograda verovatno zna šta bi mogao da mu donese mandat u Interu. Priliku da zvanje šampiona Engleske, dopuni epitetom prvaka Serije A i to bi mogao da bude glavni razlog njegovog pristinka da promeni sredinu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Konte dobio napadača po svom ukusu, Inter dogovori pojačanje iz Premijer lige! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2020, 16:57

Iznenađenje...Aleksandar Kolarov je izgleda jako blizu prelaska u redove milanskog Intera, pa se stekao utisak da će sa Srbinom put Milana i bosanski reprezentativac Edin Džeko...Nije tajna da Konte veoma ceni bivšeg napadača Volfsburga i Mančester sitija, delovalo je kao idealan spoj...Ipak, sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.