Ako je suditi po sudiji, Liverpul neće dalje u Ligi šampiona

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako je suditi po sudiji, Liverpul neće dalje u Ligi šampiona

Meč poslednjeg kola u C grupi između "redsa" i Napolija poveren je Slovencu Damiru Skomini (42).

Liverpul samo pobedom može da se nada osmini finala vodećeg evropskog klupskog takmičenja, a da li će mu biti dovoljna bilo koja ili mora s 1:0 ili s dva gola razlike, zavisiće i od susreta Crvene zvezde i Pari Sen Žermena na "Marakani". Obe utakmice su u utorak u 21 čas.

Skomina mu je sudio četiri puta i sva četiri puta je engleski tim izgubio. Dvaput je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tako bilo protiv italijanskih sastava. U poslednjem kolu u sezoni 2009/10. na Enfildu je pobedila Fiorentina (2:1), a u revanšu polufinala prošle sezone Roma je u Rimu bila uspešnija s 4:2, ali joj je to bilo nedovoljno za odlazak u finale jer ju je Liverpul na svom stadionu savladao s 5:2.

Suma sumarum, Kopranin je 34 puta delio pravdu u utakmicama s engleskim timovima (10-7-17), a 27 puta kada su na megdanu bili Italijani (14-5-8). Napoli je pobedio na tri od četiri meča kada je sudija bio Skomina.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.