Ako je Lopetegi nesiguran, koje su opcije za Real?

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako je Lopetegi nesiguran, koje su opcije za Real?

Španci tvrde da znaju ko će ga naslediti ukoliko napusti klupu "Kraljevskog kluba".

U Madridu su se već upalili alarmi, a nije prošlo ni dva meseca od početka kampanje.

Real je krenuo jako loše u novu sezonu, Madruđani su pobedili tek polovinu od osam mečeva u Primeri što je neprihvatljivo za "Kraljevski klub", a uspeli su i da izgube od CSKA u Ligi šampiona.

Julen Lopetegi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je poobarao brojne negativne rekorde, njegova ekipa nije uspela da savlada protivničkog čuvara mreže više od šest sati aktivne igre i to je nešto što mnogo brine Florentina Pereza.

Toliko da sada razmatra i nekoliko opcija, tvrdi As.

Prva je Antonio Konte, Italijan je dobio otkaz u Čelsiju i sada je slobodan na tržištu. Real je klupa koja se ne odbija, barem ne više od jednom.

Stidljivo se spominje i proslavljeni fudbaler Santijago Solari koji je trenutno trener Kastilje, dobro mu ide sa igračima koji su značajno mlađi od svojih konkurenata, pa se u Madridu mogu čuti glasine da bi Perez možda pokušao da uradi nešto slično kao sa Zidanom.

"Dan D" za Lopetegija mogao bi da bude El Klasiko koji se igra 28. oktobra, ako izgubi mogao bi da se polako pakuje...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.