Agent Nejmar, posle Zvezde okrenuo se menadžerisanju!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Agent" Nejmar, posle Zvezde okrenuo se menadžerisanju!

Nejmara baš puno ne zanima francuska liga, ima druge obaveze...

Javna je tajna da osim Evrope ništa ne može posebno da motiviše Nejmara kada je PSŽ u pitanju pogotovo francusko prvenstvo gde jednostavno "Sveci" igraju sami protiv sebe.

Osvojili su pet titula u šest godina, ni ove, kao ni prošle nemaju neku konkurenciju, tim iz prestonice je startovao sa osam pobeda, već imaju +8 u odnosu na Lil, pa je jasno kakvi su rivali.

Ali, Evropa je nešto drugo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << PSŽ nikada nije otišao dalje od četvrtfinala Lige šampiona, to je veliki cilj kluba, a Nejmar čini sve da privoli Pola Pogbu da se vrati u rodni grad.

Naime, u ovom trenutku Parižani su jedini koji bi za Pogbu platili još u januaru velikih 150 miliona evra i finansirali njegovu platu, ali on ne želi u Francusku, smatra da je liga slaba i ima dve opcije, Barselonu i Juventus.

Nejmar međutim pokušava da ga nagovori, a razgovarao je i sa predsednikom kluba Al Kelaifijem i dobio dozvolu da ubeđuje Pogbu, ali i informaciju da će PSŽ ispuniti sve uslove Francuza i garantovati mu platu koju ima u Mančester Junajtedu, a koju bi morao da smanji ako ode u Barselonu i Juventus.

Pogba inače ne navija za PSŽ, rekao je da ne oseća ništa prema klubu iz rodnog grada, a čak mnogi sumnjaju da su njegove simpatije uperene ka najvećem rivalu Olimpiku iz Marseja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.