Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 09:32

AZIJA: Liga šampiona, Gvangdžu i Pohang žele stimulans, Albireks Nigata S gazduje Singapurom

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu...

GVANGDŽU - POHANG, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bliži se kraj prvog kruga prvenstva Južne Koreje i već se naziru jasnije konture. Dva tima su se izdvojila na vrhu, tri na dnu, i ostatak je koncentrisan u borbi za plasman u plej-of. U tu grupu spadaju Gvangdžu i Pohang, komšije na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tabeli, koje razdvaja samo jedan bod u korist gosta. Oba sastava su na bod, odnosno dva od proboja u najboljih šest lige, pa bi im trijumf bio jak stimulans. Gvangdžu je posle poraza od Seongnama eliminisan iz FA kupa od niželigaša, dok je Pohang u poršloj rundi iznenadio Seul u gostima.

TANJONG PAGAR - ALBIREKS NIGATA S, 14.30

(Fudbal, Singapur 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Japanska isposnica Albireks Nigate dominira poslednjih godina Singapurom. Osvojila je četiri titule u proteklih pet sezona, a istu ambiciju ima i u tekućoj. Trenutno je lider, jedini neporaženi tim u prvenstvu, ali za vratom joj dišu Hougang i Tampines i nema pravo na kiks u predstojećoj rundi protiv Tanjong Pagara. Domaćin je šestoplasiran sa samo jednom pobedom do sada, ostvarenom u prethodnom kolu protiv najslabijeg tima lige Jang Lajonsa. U dosadašnjih 17 odmeravanja sa Nigatom zabeležio je samo jedan trijumf, uz četiri remija i 12 poraza.

PERAK - KEDAH, 16.00

(Fudbal, Malezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Iza Peraka je znatno slabija sezona nego lani. Ovaj tim je prošle godine završio na četvrtoj poziciji, a sada je posle osam utakmica na osmom mestu, celih 15 bodova daleko od lidera. Danas mu u goste stiže vicešampion Kedah, koji je na istom nivou i uz meč manje za vodećih Johorom zaostaje sedam koraka. Perak je na šest poslednjih duela slavio samo jednom, i to nad fenjerašem i najslabijim sastavom u šampionatu Malezije UiTM-om, dok je Kedah u prošloj rundi prekinuo niz od četiri pobede porazom kod kuće od drugoplasiranog Terenganua.

AL RAJAN - PERSEPOLIS, 19.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Rajan kojeg sa klupe predvodi nekadašnji trener PSŽ-a Loran Blan remizirao je u 1. kolu Grupe E sa indijskom Goom, a večeras ga očekuje okršaj sa iranskim velikanom Persepolisom. Sastav iz Teherana slavio je minimalnim rezultatom nad Al Vahdom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Katarski tim zavisi najviše od stranih igrača, gde su vodeći igrači Joan Boli i najveća zvezda tima, nekadašnji igrač Porta Jasin Braimi. Za razliku od Al Rajana, koji je bez pobede na pet poslednjih mečeva u svim takmičenjima, Persepolis je neporažen na 12 prethodnih susreta.

AL NASR - AL SAD, 20.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Katarski Al Sad je možda i najveći favorit za osvajanje Lige šampiona Azije, ali je na startu izvukao remi sa iranskim Fuladom. Bio je to 23. vezani meč ekipe Ćavija Ernandeza na svim frontovima u kojima je ostala bez poraza, dok je saudijski Al Nasr posle dva vezana poraza u sklopu nacionalnog Kupa i prvenstva zabeležio nerešen rezultat protiv Al Vihdata iz Jordana u 1. kolu. Rezultat koji nije bio po volji klubu iz Rijada. Sada Al Nasr mora da izbriše kiks, ali Al Sad nije neko protiv koga je lako "vaditi" se.

TRAKTOR SAZI - AL ŠARDŽAH, 20.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Iranski Traktor Sazi nije se "dao" Pahtakoru na premijeri Grupe B u Ligi šampiona Azije. Izborio je remi, iako je imao 2:0 do dvadesetak minuta pre kraja. Na kraju je završeno 3:3, atipično za iranski tim, koji će večeras pokušati da zaustavi Al Šardžah. Ekipa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, mahom oslonjena na Brazilce, osvojila je tri boda u duelu sa Al Kuvom Al Džavijom iz Iraka, pa bi je potencijalni trijumf u ranoj fazi lansirao ka putu u narednu fazu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.