A ŠTA KAŽU ZVEZDE? Astrolog predviđa PAKAO na Мarakаni, čak pet golova, a evo koji će biti REZULTAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A ŠTA KAŽU ZVEZDE? Astrolog predviđa PAKAO na Мarakаni, čak pet golova, a evo koji će biti REZULTAT

Crveno-beli dočekuje Napoli u prvom kolu grupe "C" Lige šampiona.

Prva utakmica u okviru Lige šampiona se približila. Utakmica kojom će ovaj spektakl biti započet odigraće se sutra u Beogradu , utorak u 21:00 čas. Sve tri utakmice u Beogradu će biti mnogo dobro odigrane i biće interesantno i napeto gledati ih. Igramo protiv najboljih i to će zagarantovano biti dobre utakmice.

SVE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Pogledajte kako izgleda Marakana dan pre meča sa Napolijem (FOTO)

DA LI ĆE SA BENOM NAPASTI NAPOLI? Milojević je imao SPREMAN odgovor! (FOTO)

Аstrološka prognoza pokazuje da će biti dosta propuštenih šansi i da će među zvezdinim igračima u prvom poluvremenu biti dosta nesigurnosti. Protivnik ima dosta dobru i brzu ekipu, mada promenom trenera igrači Napolija tek počinju da se navikavaju na novu taktiku i trenutno to im daje lošu uigranost, tako da to ide nama u korist.

ZVEZDIN VEZISTA NEMA DILEMU: Hamšik je NAJOPASNIJI! (FOTO)

MILOJEVIĆ JASAN: Živeli smo za ovaj TRENUTAK! (FOTO)

Biće teško i napeto. Koliko god da se profesionalno bavim astrološkim prognozama, ne mogu baš kod ove stvari da isključim emocije Zvezda je Zvezda i zauvek je u srcu tako da je moja prognoza 3:2 za nas.

Autor: Ivana Paunović

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.